Un gran llibre i pàgines volant recobreixen un enorme mur del pati del col·legi Vallivana a Picassent. Els blaus, verds i taronges recorren ara les parets del centre, baixen al sòl, cobreixen les escales i creen jocs i continguts educatius en el paviment del pati.

La direcció del cole volia fer un gran canvi als espais exteriors del centre, fins ara sense naturalesa, freds i amb algunes zones tancades.
Ara la nova classe d’exterior aquesta envoltada de vegetació tropical, a l’ombra de dues jacarandashelechos i alocasias creixen aportant un fresc verdor, però també esparragueraslantanas i gesmilers blaus creixen envoltant amb flors un nou model de classe.

En la nova situació creada pel coronavirus el centre volia potenciar una nova organització i nous usos del pati, com recorreguts de petjades gegants que marquen l’entrada i l’eixida del centre per a evitar aglomeracions, circuits vials, jocs i pentagrames pintats en el sòl per a les classes de música o noves zones al pati per a fer classe d’educació física amb formes de cases