San Joanet és un xicotet col·legi Rural agrupat rodejat per una mar de tarongers. No obstant això, la seua naturalesa interior era grisa i desproveïda de naturalesa i joc. El pati central i l’exterior del centre estava envoltat de murs de formigó i el pati central no contenia elements educatius o de joc.

Dissenyarem dos formules per a millorar el pati, d’una banda, dotar de color i art a tots els murs del centre, tant exteriors com interiors (sumant 200 m²) i que els elements gràfics també estigueren en part de la façana i en jocs pintats en el sòl (samboris i circuits viaris). D’altra banda, creant un espai al pati on poder jugar i fer classe d’exterior.

D’aquesta manera, l’actual pati compta amb una gran barca de 3 metres en un gran arener, un tipi on refugiar-se, diversos espais de gespa artificial per a tombar-se i relaxar-se, un camí de grans troncs de 60 centímetres de diàmetre i un nou espai per a fer classe d’exterior. Tot envoltat amb noves plantes i flors.